2015. augusztus 5.

Júliusi beszerzések

Utoljára márciusban jelentkeztem beszerzős poszttal, aztán az egyetem miatt elmaradt a havi beszámolás. Arra gondoltam, hogy most, mivel a szünet alkalmával van időm fotózni, elhozom a júliusi beszerzéseket, aztán meglátjuk, a következő hónapokban ez mennyire lesz működőképes. :)


Júliusban összesen 9 könyvvel gazdagodtam, ezek közül hetet vettem és kettőt kaptam ajándékba. A bejegyzést mindjárt eme két ajándékkal indítanám: a névnapom alkalmából szüleim és tesóm leptek meg Christopher Paolini két kötetével, a Brisingrrel és az Örökséggel. Pont márciusban szereztem be az első két kötetet, úgyhogy ezzel kezdődhet az olvasás! A film óta érdekel a történet, annak ellenére, hogy az olvasással együtt valószínűleg alaposan elmegy majd a kedvem a filmtől. Sebaj, Ed Speleers már kedvencek között van. :)

Danielle Trussonitól az Angelology – Az átok és az Angelopolis – Angyalok városa a Kelly Kiadó akciójában érkezett. Tesóm rendelt néhány Sophie Kinsella könyvet, úgyhogy nem bírtam ki, hogy ne dobjak be valamit én is a kosárba. :D Diana Gabaldontól a Zeit der Stürme (A viharok ideje) egy novelláskötet, amely az Outlanderhez és spin-offjához tartozó rövidebb történeteket rejt – ehhez a puha kötéses darabhoz a bécsi Keplerplatzon jutottam hozzá mindössze 4 euróért. :) Jó dolog is a Mängeexemplar. :)


Dan Brown könyveit a GABO Kiadó akciójában rendeltem meg: Facebookon tették közzé, hogy amíg a szerző Budapesten volt, aláírattak vele néhány Inferno-példányt, és aki bármilyen Dan Brown kötet mellé Infernót rendel, az az utóbbit dedikáltan kapja. Na, több sem kellett, azonnal meg is rendeltem Az elveszett jelképet, ráadásul tesóm is besegített, így ingyen volt a házhozszállítás – és van egy dedikált Infernóm! *-*


A hónap utolsó beszerzései: Marie-Aude Murail könyvét, az Oh, boy!-t egy nagyon kedves molytól, enccys-től kaptam a névnapi ajándékozás keretében, míg a Klasszikus detektívtörténetekre az Alexandrában akadtam 650 Ft-ért. Gimiben anno csak a Morgue utcai kettős gyilkosságot volt időm olvasni (ez volt a kötelező), de nagyon szeretem a detektívtörténeteket, úgyhogy ezt a kötetet is érdeklődve várom. :)

Ti mely kötetekkel gazdagodtatok ebben a hónapban? Olvastátok valamelyiket a friss beszerzéseim közül? :)

5 megjegyzés:

  1. Az Oh, Boy-t imádtam, nagyon jó könyv. :)
    zsófi

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Megkérdezhetem, hogy az Örökség harmadik részét hol szerezted be?
    Csak azért mert én is szeretném megvenni, de eddig sehol sem találtam. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Persze, nem titok. :) A pécsi Plázában lévő Alexandrában vettük meg tavaly nyáron. Most rákerestem Alexandrán, de ott tényleg nincs fenn. :( Molyon látok egy eladó példányt, viszont elég borsos áron, többért van fenn, mint a bolti ár. :S
      Itt megtaláltam 35% kedvezménnyel:
      https://www.pcx.hu/termek/brisingr-az-orokseg-3-uj-paolini-christopher-215071
      Elvileg itt is kapható, 22% kedvezménnyel:
      http://www.numero7.com/konyvesbolt/9789630787789/paolini-christopher/brisingr-az-orokseg-3-.html
      Remélem, sikerül megrendelned valamelyikről, szurkolok! :)

      Törlés
    2. Szia! :)

      Gondoltam ide is írok, hogy még egyszer megköszönjem a segítségedet. :) Válaszoltam már a Molyon is.

      Amikor néztem a bejegyzésedet akkor nem néztem a dátumot, csak hogy júliusi beszerzés és rögtön megörültem, hogy húúúú akkor még van kapható példány.
      Igyekszem majd az általad belinkelt oldalakról beszerezni a könyvet.

      Törlés