2020. augusztus 16.

Unboxing: Júliusi FairyLoot doboz

Sziasztok! Nem is olyan régen hoztam Nektek beszámolót a FairyLoot júniusi dobozáról. Mivel a csapat folyamatosan kezdi behozni a lemaradását, ezért a júliusi dobozt már kisebb időkülönbséggel küldték, így az meg is érkezett hozzám. Erről fogok most beszámolni nektek. :)


Ahogyan korábban, ezúttal is a témakártya és a havi hírlevél fogadott elsőként. A júliusi téma a Resilient Royals (Ellenálló fenségek) volt. A hírlevélben bemutatják, miben más a könyv FairyLootos kiadása a többihez képest, illetve egy kis interjút is olvashatunk az írónővel.

A hónap könyve KayLynn Flanderstől a Shielded, ami dedikáltan, különleges kiadásban érkezett, a hagyományoshoz képest ugyanis nem kék, hanem zöld színvilágú a borítója, a védőborító alatt pedig gyönyörű, gravírozott motívum látható. A történet szerint egy hercegnőnek meg kell mentenie a világát, mert az az összeomlás szélén áll. Ez az írónő debütáló kötete, így kíváncsian várom, mit tartogat számomra. 

A könyves tárgyak között elsőként a Sarah J. Maas Crescent Cityje által ihletett párnahuzatot emelném ki, ami hatalmas, szemet gyönyörködtető, és egy idézetet tartalmaz a könyvből. Nekem nagyon tetszik, úgyhogy már csak egy méreteiben passzoló párnát kell szereznem hozzá.

Ezt a kis műanyag tálcát Marissa Meyer Winter című könyvéből származó idézettel díszítették. Szerencsére az enyém épségben érkezett; olvastam, hogy sokan sajnos törötten kapták. Egyelőre még nem tudom, mire fogom használni, talán befogom sütis tálkának (ami egyébként az eredeti rendeltetése is lenne :)). 

A képen nagyobbnak látszik, de a következő képen valójában egy (névjegy)kártya-tartóról van szó, amit A királynő felemelkedése ihletett, Rebecca Rosstól. A különféle törzsvásárlói kártyáimat jelenleg a pénztárcámban tartom, de az irattartóm nincs valami jó állapotban, így gondolkodom, hogy lecserélem erre.

Ezeket a hihetetlenül cuki mágneses könyvjelzőket maga Isabel Ibañez, a Woven in Moonlight szerzője tervezte, természetesen a könyvéhez kapcsolódóan. (A papírtartóról a három állatka vehető le és használható könyvjelzőnek.)

Ezúttal is kaptunk egy art képet, amelyet most A medve és a csalogány ihletett, Katherine Ardentől. Szerintem nagyon szép, lassan el kell gondolkodnom rajta, mit kezdjek majd ezekkel a printekkel. :)

A csomag egyik legkülönlegesebb eleme a fekete ribizli tea illatú gyertya, amit az Ash Princess inspirált, Laura Sebastiantól.

Havi fix elem a két tarot kártya, továbbra is az Egy sötétebb mágia szereplőivel, ezúttal a Három kard és a Négy kard kártyáján. 

Ha a teljes dobozt veszem figyelembe, akkor a júniusihoz képest kevésbé volt előnyös az ár-érték arány, és többeknél is láttam, hogy nem voltak túlzottan elragadtatva tőle. A tárgyak hasznosak, a könyv nagyon tetszik, de azért remélem, hogy kicsit jobban odateszik majd magukat a következő hónapban.

Egyelőre szeretnék aktív feliratkozó maradni, főleg mert nagyon érdekel az augusztusi Let the Games Begin téma, illetve a júliusi könyvvel szeretném kipróbálni a közös olvasást is. Ti feliratkoztatok valamilyen magyar vagy külföldi könyves dobozra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése