2018. szeptember 5.

Ruby Saw: Az Igazi (Pillangó-hatás 2.)

„Szeretném, hogy azok, akik szeretnek, mondják ki ezt.”

INFORMÁCIÓK
Kiadó: MyBook
Megjelenés: 2018
Oldalak száma: 272
Nyelv: magyar
Kötéstípus: puhatáblás
ISBN: 9786150026152

FÜLSZÖVEG
Egy nő. Egy férfi. Temérdek pillangó. Egy érzés, melyet mindenki élete során csak egyszer érez. Liv Jackson életében hosszú, és keserves út vezet az igazihoz, de most végre úgy érzi, hogy révbe ért, hogy megtalálta. Virágok, szerelmes pillantások, erotikus testbeszéd, és olyan heves szívverés, ami az egekbe repíti a vérnyomást. Ez lenne az igaz szerelem, csakhogy senkinek nem adják ingyen, még Livnek sem. 
Az egykor akaratos, és hisztis nőnek két lehetősége van: vagy hagyja tova szállni, vagy harcol. Liv azonban ezúttal felveszi a kesztyűt, és nem engedi elfutni a lehetőséget a boldogsághoz. Útján intrika, féltékenység, és egy régi ismerős is elkíséri. A végén pedig győz a szerelem? Az igazi szerelem?

VÉLEMÉNYEM
Nem is olyan régen, áprilisban írtam nektek a Pillangó-hatásról, Ruby Saw bemutatkozó regényéről. Nos, van szerencsém most írni nektek a folytatásról, július végén ugyanis megjelent Az igazi, melyben tovább követhetjük Liv Jackson életét. Kérem, hogy aki nem szeretne az első részre vonatkozó cselekményleírással találkozni, az ne olvasson tovább! :) 

Nos, bizonyára sokan bólogatnak majd, ha elmondom, mennyire örültem az első könyv végén, amikor Liv Robot választotta, és megkezdték boldog, közös életüket. Azóta több hónap is eltelt, a fiú azonban sajnos nem tanult a hibáiból, és mivel nem tudja értékelni a szerelem ajándékát, ismét komolyan összekapnak Livvel, aki úgy dönt, hogy ezúttal betelt a pohár, elhagyja. A „ha egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik” elvéhez híven azonban hamarosan lehetőséget kap arra, hogy új életet kezdjen, méghozzá ezúttal New Orleans-ban.

Általam készített montázs a könyvhöz

Új életet kezdeni persze sosem volt zökkenőmentes, így Livnek nemcsak az új munkába való belerázódással kell megküzdenie, hanem az újból felbukkanó, és egyébként ugyanannál a cégnél dolgozó Hiro Shennel, apja egykori munkatársával is. No persze nem magával a férfival, hanem az érzelmeivel, amik vele kapcsolatban kavarognak benne. S ha Hiro esetleg továbbra is táplálna gyengéd érzelmeket a fiatal lány iránt, ott a cselszövő Ayumi, aki mindent bevet, amit csak tud, hogy megkaparintsa magának a férfit. Mindeközben persze Rob sem akar mindent elveszíteni...

A könyvsorozatoknál sajnos gyakran előfordul, hogy a többi rész nem tudja felülmúlni az elsőt, így mindenkit hamar megnyugtatnék: ha az első rész tetszett, a másodikat egyenesen imádni fogod! Még hosszabb, még humorosabb, no és persze az erotikus jelenetekből ezúttal sem szenvedünk hiányt. :) Liv (és persze az írónő) humora továbbra is sziporkázó, a mindennapi élet új helyszíne pedig ezúttal New Orleans, a jazz és a mágusok fellegvára. (Magában hordozva egy csipetnyi varázslatot.)

Néhány esküvői kellék társaságában is lefotóztam a könyvet. :) (Instagram)

A cselekményt ezúttal is öt különböző szemszögből követhetjük nyomon, így a megszokott karakterek mellett Ayumi gondolataiba is bepillantást nyerhetünk. A legjobban talán az tetszett, hogy Liv mellett Ayumival is nagyon jól együtt tudtam érezni, így valahol érthető volt törekvése, keserűsége, tettei – persze csak egy bizonyos határig. Liven pedig most már maximálisan érezhető, hogy révbe ért: felnőtt, érett nőként kezel minden helyzetet, ezzel pedig akaratlanul is elégedett mosolyra húzódhat az ajkunk olvasás közben.

Az előző részt tavaszi szellőhöz hasonlítottam, így engedjétek meg, hogy Az igazi a nyár képviselője legyen: perzselő, eseménydús, nagyon szerelmes, magában hordozza az új lehetőségeket, és persze kellően kikapcsol. Tökéletes olvasnivaló, ha szeretnél még egy kicsit a nyárban ragadni, mielőtt végérvényesen megadod magad az ősz hűvös levegőjének. :)

KÖSZÖNÖM A KÖNYVET AZ ÍRÓNŐNEK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése